Evi

CEO – Nagelstyliste – Gespecialiseerd voetverzorger / medische pedicure

Wat begon als hobby groeide uit tot een bloeiende, eigen zaak. Gespecialiseerd in zowel het esthetische als het medische aspect waardoor wij dé praktijk bij uitstek zijn op gebied van kunstnagels en voetverzorging.

Evi ontvangt je met de glimlach en stelt iedereen meteen op hun gemak. Zij geeft je onmiddellijk dat vertrouwde gevoel en zoekt mee naar je eigen stijl. Dankzij haar creatieve spirit en geweldige ideeën kan ze iedereen doen stralen. Spontaniteit is haar handelsmerk.

Glenn

CEO – Project Manager

Elk team heeft een goede manager nodig en dat is wat Glenn doet als de beste. Hij leidt het dagelijks bestuur van de zaak mee in goede banen, werkt achter de schermen aan onze informatica en zoekt telkens naar dat extraatje meer om de praktijk nog verder te laten groeien.

Een ondernemer in hart en nieren, met een neus voor goed beleid van het bedrijf.

Laika

Salonhond en therapiedier

Aanwezig in en rond de praktijk is Laika. Zij zorgt soms mee voor verwelkoming maar wordt ook mee ingezet als therapiehond voor de behandelingen met kinderen. De gave om ook de kleinere bezoekers van onze praktijk instant op hun gemak te stellen.

Enkel indien de klant dit aangenaam acht, anders bevindt zij zich in een andere ruimte.

Laika is enkel aanwezig in de praktijk mits uitdrukkelijke toestemming van de klant en indien de behandeling dit toelaat!