KUNSTNAGELS

NNT

Natuurlijke stevigheid

ontdek

GELLAK

Met een speciaal randje

lees meer

GELNAGELS

Next level

ontdek

Onze kunstnagels

Voor alle nagelbehandelingen werken wij werken enkel met professionele en kwalitatieve producten. Bovendien maken wij gebruik van de beste technologische materialen om zo precies mogelijk te kunnen werken.

NNT

Natural Nail Treatment is dé nieuwste techniek om je nagels naar een natuurlijk next level te tillen. Hiervoor werken we met BIAB, een nieuw en innovatief product dat de natuurlijke nagels verstevigt.

Het product is heel stevig en flexibel maar toch afweekbaar. Door dat het afweerbaar is, is het minder sterk dan de gewone gel of acryl en daardoor niet geschikt voor zeer lange nagels. BIAB werkt in de vijf bovenste lagen van de nagelplaat waardoor je natuurlijke nagel wordt verstevigd en verbeterd.

Dit is de perfecte behandeling voor nagelbijters of mensen met broze nagels. Na een aantal sessies krijgt u een dunne en mooi gevormde nagel.

Biab is bovendien vegan & animal cruelty free!

GELLAK

Gellak combineert de eigenschappen van een gelnagel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren.

Gellak op je nagels zorgt voor een mooie verzorgde nagel met kleur naar wens. De kleuren vervagen niet en blijven in perfecte conditie.

“Het voelt alsof je in het walhalla van kleuren terecht komt waar je elke keer wat anders kan kiezen.”

GELNAGELS

Wil je instant langere nagels of zijn je nagels heel broos en scheuren ze snel in? Of ben je zo hard fan van toffe shorties? Dan zijn gelnagels echt iets voor jou!

Onze gels zijn speciaal geselecteerd voor hun stevigheid en veelzijdigheid. Ook de vorm kan je vrij kiezen. Hou er rekening mee dat deze kunstnagels letterlijk “kunst” zijn en ze om de 3 à 4 weken moeten bijgewerkt worden.